1246
Een zachte zoete gele curry wok met udon noodles en scampi's
Aangepast
aanpassen
reset
| 2 | uien |
| 0.5 | chillipeper |
| 3 teentje | knoflook |
| 3 | wortels |
| 2 | paprika |
| 1 | courgette |
| 500 gr | champignons |
| 500 cl | kokosmelk |
| 2.5 el. | gele curry |
| 2 el. | sojasaus |
| 350 gr | scampi |
| 2 teentje | knoflook (marinade) |
| 1 el. | kerrie (marinade) |
| 2 el. | sojasaus (marinade) |
| 350 gr | udon noodles |
Bereiding
1
Snijd de ui, knoflook en chilipeper (verwijder pitjes) fijn en stoof aan in een (wok)pan.
2
Snijd de wortels en paprika in grove stukken en voeg toe.
3
Snijd de courgette en champignons in stukjes en voeg toe.
4
Voeg de kokosmelk, sojasaus en de gele curry toe aan de groeten
5
Spoel de scampi's eerst met warm water, dep ze droog en doe ze in een kom voor de marinade.
6
Voeg de fijngesneden knoflook, kerrie, sojasaus, peper en zout toe en mix de scampi's zodat de marinade overal zit.
7
Bak de scampi's in een pan met een beetje olijfolie.
8
Voeg de udon noodles toe in kokend water. Giet af wanneer de noodles gaar.
9
Voeg alles samen in de wokpan.
Nog geen reacties geplaatst. Laat als eerste iets achter op deze pagina...